Сходи - від проекту до монтажу
Неділя, 19.05.2024, 02:37
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Наше опитування
Ваш улюблений дизайн сходів?
Всього відповідей: 259

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Гарантія.

  Виробник надає гарантію на сходи, покриті лаком. Гарантія поширюється тільки на продукцію , що використовується у власному житловому будинку або квартирі і не поширюється на сходи, встановлені в комерційних або суспільних приміщеннях.

  Виробник гарантує заміну або ремонт продукції, на яку поширюється гарантія, при виконанні наступних умов і обмежень.

(?)- річна гарантія на структурну цілісність.

  Гарантія на структурну цілісність означає, що продукція виготовлена без дефектів сушки і дефектів механічної обробки, що форма і розміри сходів залишаться незмінними впродовж всього терміну дії гарантії при дотриманні всіх необхідних заходів по транспортуванню, установки, експлуатації і догляду.

  Дерево - природний матеріал, і тому воно продовжує розширюватися або стискуватися при переході між опалювальним і літнім сезонами. Навіть у встановлених належним чином сходах можуть з'являтися невеликі зазори в місцях з’єднань протягом року. Гарантія не поширюється на появу зазорів такого роду. Для їх запобігання підтримуйте на певному рівні відносну вологість усередині приміщення (в межах 45%...55%). Використовуйте зволожувач або кондиціонер повітря. Температура повітря в приміщеннях може змінюватися в межах від 18 до 22 град. Цельсія.

(?)- річна гарантія на покриття.

  Гарантія на покриття означає, що нанесене лакове покриття, не зноситься (не зітреться) до дерева і не відокремиться від деревини протягом повного (?)- річного періоду з дати установки за умови, що дотримувалися всі вимоги по експлуатації сходів в житлових приміщеннях і виконувалися всі вимоги по догляду за виробами з масиву дерева.

Виключення і обмеження за умовами Гарантії.

  Гарантія на покриття не поширюється:

• на вм'ятини, подряпини і інші пошкодження сходів, що виникли в результаті недбалого відношення, або несистематичного догляду, дії гострих предметів, високих каблуків, або тварин, дії хімічних речовин, піску і інших абразивів, прямого сонячного світла, або тепла, пошкоджень від ударів, а також вогню, води і підвищеної вологості;

• на знос лакового покриття в результаті дії дрібних камінчиків, піску і інших абразивів, в разі експлуатації сходів з порушенням рекомендованих правил і режимів, за екстремальних умов навколишнього середовища у поєднанні з недоліком профілактичних заходів або неналежного захисту;

• натуральні характеристики деревини у вигляді варіації кольору деревних волокон, кольорових мінеральних прожилків і сучків (допустимого розміру) не розглядуються як дефекти;

• вицвітання (поступова втрата кольору) покриття як результат природної реакції деревини на сонячне світло не розглядується як дефект;

• зниження блиску покриття в процесі експлуатації не розглядується як знос поверхні;

• рекламації з приводу зносу лакової поверхні приймаються, якщо повністю зношені ділянки перевищують, принаймні, 10% від спільної площі сходин і елементів сходів.

  Гарантія дійсна тільки відносно первинного Замовника продукту і являється неперехідною. При вимозі Замовником виконання гарантії, Виробник залишає за собою право оглядати сходи і вилучати зразки для проведення експертизи на встановлення причин, що викликали рекламацію, і їх відповідність умовам Гарантії.

  Претензії за якістю продукту приймаються тільки до безпосередньої установки сходів, за винятком тих випадків, коли заводський дефект виявився згодом. Якщо при установці сходів Ви виявили видимий дефект, або Ви вважаєте, що сходи не відповідають заявленій якості, зупиніть установку сходів і негайно повідомте Виробника.

  При визнанні рекламації обґрунтованою, Виробник залишає за собою одноосібне право на визначення способу усунення дефектів: ремонт, повторне нанесення покриття або відшкодування витрат на усунення даного дефекту. Заміна бракованого продукту або повне відшкодування вартості проводиться тільки у тому випадку, якщо Виробник виявився не в змозі усунути дефекти після доцільного числа спроб. Виробник не відшкодовує вартість робіт або інші витрати, що виникли унаслідок дефектів, на які не поширюється дана Гарантія.

 

Переглядів: 1449 | Додав: shodar | Дата: 02.02.2009

Форма входу

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів


Copyright MyCorp © 2024